KOMMENTARER 6
Morten Bo kommenterer billeder mailet til ham af fotointeresserede.INDEX   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12

FERSKVAND OG FERIEMINDER
När jag läste i FAQ'en på Fatamorganas hemsidor, då kände jag att läste om något helt annat än de konstitutionella, traditionella, gråa skolor jag tidigare tittat på. Det kändes så otroligt befriande att läsa om Fatamorgana. Att äntligen läsa om en skola som kändes lite närmare mitt eget tänkande och som kanske skulle kunna hjälpa mig att utvecklas på riktigt. När jag har läst på hemsidor till övriga fotografiutbildningar har jag känt mig stressad, lätt illamående och lite uttråkad. Fatamorganas hemsidor, å andra sidan, fick mig att bli lätt chockad - finns den här skolan på riktigt?
Med vänliga hälsningar, N.W.

HEJ, TAK FOR DE SMUKKE ORD OG TAK FOR BILLEDERNE, DU ER ET FØLSOMT GEMYT MED SANS FOR AT FORMIDLE SØDE MINDER OG VARME OPLEVELSER, DEJLIGT AT SE.


ET ENESTÅENDE ØJEBLIK FORMIDLET MED SOMMERBLEG NÆRHED. SMUKT KOMPONERET, FLOT EKSPONERET OG HARMONISK GIVET VIDERE, SÅDAN ER DET MED MINDERNE, GRÅVEJRSDAGENE GLEMMES, OG DE VARME ØJEBLIKKE BLIVER ENDNU VARMERE. USKYLDIGT HOPPER DE SAMMEN UD I DEN FRISTENDE SØ.


MENS STORESØSTER MED SLANGEKRØLLER KIGGER PÅ.
LYST OG FARVELØST MEN RIG PÅ LÆNGSEL. VINDBLÆSTE FYRRETRÆER, MOSPLETTEDE KLIPPER OG EN SOMMERHAT MED SLØJFE, DU FLIRTER MED DET ROMANTISKE MEN UNDGÅR AT BLIVE SENTIMENTAL. SÅDAN ER DET MED SOMMERMINDER, DE ER SKYGGEFRI OG LYKKELIGE.


MEN PAS PÅ DU IKKE BLIVER SIRUPSAGTIG SØD OG BLØD, FOR MISTER DU TROVÆRDIGHEDEN, SÅ BLIVER MOTIVET EN PARFUMEREKLAME. SÅ BLIVER JEG SKEPTISK OG TÆNKER, DU VIL LOKKE MIG TIL NOGET. JOMFRUENS SPEJLING I VANDET, VÅDT HÅR OG SPIRENDE PLANTER, DU SKAL VÆRE MERE SPARSOM MED IDYLLEN, HVIS JEG SKAL FORFØRES.


SÅ SMUK ER HUN ALTSÅ, DIN KÆRESTE, MED LÆBER SÅ STORE OG ET BLIK SÅ FJERNT, IKKE UNDERLIGT, DU ER SPÆNDT TIL BRISTEPUNKTET. MEN DU MÅ GODT I DIT BILLEDE GIVE EFTER FOR DRØMMEN OG IKKE NØJES MED AT FOTOGRAFERE, HVAD DU SER.


AFTENSOL OG ALMUEIDYL, SÅDAN ER DET AT HOLDE FERIE, LIGGER DU PÅ SENGEN OG NYDER DEN TAVSE HARMONI? FORVENTNINGSFULD VENTEN.


MEN HVAD DER FOREGIK I SENGEN, MÅ JEG GÆTTE MIG TIL, FOR DU ER OGSÅ HEMMELIGHEDSFULD OG BLUFÆRDIG, KUN PLANTERNE, BUSTEN OG DEN KOLDE RADIATOR FIK LOV AT VÆRE MED.

TAK FOR DINE PERSONLIGE FERIEMINDER, NU SKAL DU SÅ IGANG MED DEN BARSKE VIRKELIGHED, ALT DET DU FORGÆVES FORSØGER AT GLEMME.

KH*MORTEN
index / top

STRAMT OG KAOTISK
Hej Morten
Jeg har i løbet af sommeren blandt andet lavet 3 billedereportager/serier som jeg selv føler er vellykkede. min farmo, en koncert på Warehouse 9 med et meget lesbisk publikum og en eftermiddag på Nørreport station. Jeg håber du har tid og lyst til at give noget kritik.
mvh Lasse Kofod

DET KAN DU TRO, OG JEG ER RET IMPONERET, DET ER DU ALTSÅ GO’ TIL, AT SKABE STEMNING I ET BILLEDE.


DET ER SÅ FRÆKT, AT LADE DET MESTE AF BILLEDET VÆRE SORT MØRKE. ENESTE LYS ER STRAMME LINJER, EN SKIKKELSE OG TIDEN DER TÆLLER. DET SITRER AF SPÆNDING, OM LIDT KOMME NOGET SUSENDE OG FYLDER MØRKET.


SUPERSTRINGENT OG ENKELT, MÅSKE LIDT FOR GEOMETRISK MEN JEG ELSKER, NÅR JEG FÅR TID AT TÆNKE SELV. HALV MAND OG SNAVSET SPEJL, MYSTISK SOM HANS LÆGGE ER OPLYSTE OG SPEJLET GENNEMSIGTIGT. ET HEMMELIGHEDSFULDT VENTEBILLEDE.


GODT DU HOPPEDE OP PÅ SCENEN OG TOG UD OVER DET DANSENDE HAV AF SYNGENDE PIGER, SMUKT I FARVEHOLDNING OG LYS, BÅDE STRAMT OG KAOTISK, SÅ FULDT AF LYST TIL AT FORTÆLLE.


OG SKØNT, AT DU SÅ GÅR HELT TÆT PÅ OG BRÆNDER FLASHEN AF PÅ ET KÆRTEGN, SOM KUN SKULLE MÆRKES OG IKKE SES.
DET ER RÅT, BRUTALT, SCENEDE FINGRE OG FYLDIGE BRYSTER, SÅDAN SER BEGÆRET UD NÅR DET BLIVER AFSLØRET


ET BILLEDE PÅ VÆGGEN MED LIVETS BILLEDER OG SPEJLINGER AF STUENS VINUDUER. RO OG STILHED.
OG SÅ ET BEKYMRET ANSIGT FORAN ET ANDET BILLEDE, MEN NU ER DET IKKE FLADT MEN RUMLIGT, HÆNGER IKKE PÅ VÆGGEN, MEN FØRER ET STED HEN. OP AD EN TRAPPE, HEN MOD LYSET. DET SIDSTE STYKKE AT GÅ.


RESPEKTFULDT OG MED ET GLIMT I ØJET, JEG KAN GODT LIDE, AT DU IKKE KUN VISER, HVORDAN DER SER UD HJEMME HOS FARMOR MEN OGSÅ, HVORDAN DU SER DET. ET KOMMODEMONUMENT MED HELLIGJOMFRUEN ØVERST OG STIVE, GULE LYS PÅ VAGT.

KÆRLIG HILSEN MORTEN

Mange tak for din lækre respons! Jeg har faktisk aldrig set på billederne sådan med den symbolik du lægger i dem - super fedt at få en ny vinkel!
Tusind tak for ordene :)
mvh Lasse Kofod


Jeg har i løbet af efteråret besøgt haveforeningen nokken flere gange, drukket mig halvfuld onsdag eftermiddag med nogle gamle hoveder i en snusket billiardklub der ligger derude og skudt billeder af personer samt små detaljer jeg er faldet over. det er så endt i 12 billeder.
mvh lasse

HEJ LASSE, DU KAN LÆRE NOGET VED AT SENDE BILLEDER TIL KONKURRENCER, JEG LINKER TIL ET PAR STYKKER PÅ ASPIRANTERNE
HILSEN MORTEN
index / top

DER SKAL STRØM PÅ, LENNART
Hej Morten
Jeg har sendt billeder til dig to gange før og vover nu at gøre det igen, fordi dine kommentarer har været mig en kæmpe hjælp.
Har brugt rigtig lang tid på at tænke på en ny metode at arbejde med andet end selviscenesættelse, men kommer ikke rigtig frem til noget. Har prøvet bare at kaste mig ud i det og fotografere, men det ender hele tiden med at jeg iscenesætter mig selv i fotografierne.
Hilsen Lennart Pedersen
HEJ LENNART
JA TIDEN ER KOMMET, DA DU SKAL SKIFTE MOTIV, DU TRAMPER RUNDT I DET SAMME VEMODIGE TRÅD UDEN AT ÆNDRE RETNING ELLER SKIFTE TEMPO.
VAR DU MUSIKER, SÅ VILLE JEG RÅDE DIG TIL AT FINDE NOGEN AT SPILLE SAMMEN MED OG VÆRE MERE EKSPERIMENTERENDE I DIT REPERTOIRE. OG SÅ SKIFTE DEN AKUSTISKE UD MED EN EL-GUITAR.
DER SKAL STRØM PÅ, LENNART. NU HAR DU SAGT HVAD DER KAN SIGES OM ALENEKROPPEN OG DEN SJÆLSFRUSTREREDE, NU SKAL DER HANDLES.
SLUT MED AT SIDDE I SOFAEN OG LÆNGES EFTER ET BLOWJOB, DER SKAL HÅR PÅ BRYSTET OG SKINKE PÅ BORDET. TAG SOMMERFRI FRA DE VINTERTUNGE PLIGTER OG KAST DIG UD I DET LETSINDIGE, OPLEVEDE, UTERLIGE OG GRÆNSEOVERSKRIDENDE FOTOGRAFI.
OG HOLD DIG BAG KAMERAET, LAD VENNERNE STÅ MODEL.
MASSER AF STJERNESKUD, FESTLIGE, HURTIGE PLETSKUD - - VAR DU IKKE PÅ ROSKILDE I ÅR?
GOD SOMMER MORTEN

Mange tak for kommentaren Morten. Og nej jeg var ikke pî Roskilde. Er lige blevet student og står derfor uden SU og job, så Roskilde er der ikke penge til.
index / top

EXCENTRISK VAMP
jeg har aldrig fået konstruktiv kritik af min drømmeverden. Så jeg tænkte på om du ville se disse billeder igennem.


JEG KAN GODT LIDE MYSTIKKEN I DET HER, AT PIGEN BÅDE ER FORFRA OG BAGFRA, DET ER SPOOKY, MEN HVORFOR HUN STÅR DER I SNEEN MED RØDE FINGRE, ER JEG USIKKER PÅ. 
PELSEN ER GOD, MEN VINTERGRENEN PÅ HOVEDET VED JEG IKKE RIGTIG, OM JEG SYNES OM.
SVÆR BALANCE MELLEM VINTERBLÅT SIVENDE DAGSLYS OG FLASHENS SKARPE SKYGGE, SOM HØRER HUN SLET IKKE HJEMME I DET BILLEDE.
DIN VENINDEBALLET MED UDSLÅET HÅR GØR MIG HEL KOLD. DET KAN GODT VÆRE I HAR HAFT DET SJOVT, MEN JEG STÅR BARE OG SMÅFRYSER, MENS HUN SPILLER EXCENTRISK VAMP, OG DU KNIPSER LØS. DER ER IKKE MEGET FOTOGRAFI I DE SNAPSHOT, MEN HELLER INGEN MUSIK.
NEJ, JEG ER IKKE IMPONERET. K*HILSEN MORTEN

Jeg er glad for din kritik, eller nej, selvfølgelig blev jeg ikke ligefrem glad for den, men jeg er glad for at du ville sætte tid af til det. Jeg tænkte på, om du lige ville se på disse billeder, og sige om du kan lide stilen i dem.
NEJ, JEG KAN IKKE SE, AT DU KAN FOTOGRAFERE. DU SKAL VISE I DINE BILLEDER HVOR KREATIV, FANTASIFULD, LEVENDE, UNGDOMMELIG, HUMORISTISK OG LEGESYG DU ER.
DU SKAL IKKE DOKUMENTERE, AT DU HAR HAFT DET SJOVT, MEN SKABE DE SJOVE BILLEDER.

Jeg mener selv, at jeg er en god dokumentarist, billedkunstner og prøver at skabe min egen drømmeverden gennem fotografier. Jeg har det sjovest og føler mig mest tryg, når jeg tager billeder. Jeg tager din kritik til mig. Tak for hjælpen!
PS. Jeg er 19 år gammel og nedfaldsæble-billederne er selvportrætter.
index / top

KÆRLIGHEDENS GÅDE
Jag heter Anna är 21 år och går på en ettårig fotoskola på Gotland.

HEJ ANNA, TAK FOR BILLEDERNE. 


HENDES BLIK HER ER ALTSÅ SKØNT, MEN DET ER DEN GAMLE KVINDES ALTSÅ OGSÅ.

ET FANTASTISK BILLEDE, DER HANDLER OM VÆRDIGHED, SÅ SMUKT FORTALT. 
FIN BALANCE MELLEM FORFÆNGELIGHED OG ALDERDOM.
DE STÅR FINT SAMMEN, DEN UNGE PIGE OG GAMLE KVINDE, DE SUPPLERER HINANDEN GODT OG HANDLER OM DET SAMME: SLÅR JEG TIL? ELLER KAN NOGEN ELSKE MIG?


DER ER SKRUET OP FOR FORVENTNNGERNE OG FARVERNE I DIT AFSLAPPEDE SOLSKINS SNAPSHOT, IGEN HANDLER DET OM IDENTITET, MEN NU OM AT VÆRE DEN SMUKKESTE BLOMST I GRÆSSET.
JEG SER IKKE Pü HENDE, LIGGER BARE OG KIGGER FORBI.
MÆRKER HENDE. ET BILLEDE AF NÆRHED.


DINE ANALOGE ER OGSÅ FINE. HVIDT HUS OG ENSTONET GRÅ VERDEN. 
DET LIGGER DER I SOLEN, HVOR VEJEN BUER OG LADE SIG SKINNE PÅ. 
SÅ SMUKT, MEN DET ANER DET IKKE.


HAN HAR ALTSÅ OGSÅ NOGET, MEN HAN SKAL IKKE VÆRE LYS OG KONTRASTRIG, SOM PÅ DIN KOPI TIL HØJRE, MEN SORT OG GRÅ. 
ET DEJLIGT PERSONLIGT PORTRÆT AF HAM, DER FRISTES AF SKØNHED.
JALOUX, MISUNDELIG, PÅ UDKIG ELLER PÅ VAGT?


NEJ IKKE HOVEDET, DET SKAL VÆK, KUN TORSOEN OG SÅ LYSEGRÅ, IKKE HVID. HUN SKAL IKKE VÆRE ET INDIVID, MEN EN SKIKKELSE, EN KVINDE. SÅ NØGEN OG USKYLDIG, SOM VORHERRE HAR SKABT HENDE.
DET ER STÆRKT SAMMEN MED DET MØRKE PORTRÆT.

TAK FOR DINE KÆRLIGHEDSPORTRÆTTER. K*HILSEN MORTEN
index / top

DØDEN OG DYLAN
Jeg tager billeder hele tiden, er næsten bange for at mit kamera snart skal falde fra hinanden, da det lige er rundet 70.000 eksponeringer.
Håber du vil give en god omgang konsekvent og konstruktiv kritik. Jeg føler selv at jeg har teknikken i orden, men er i tvivl om jeg har hovedet med i mine billeder
Simon Bendix Borregaard

HEJ SIMON, NEJ PROBLEMET ER IKKE HOVEDET, DU BRUGER HOVEDET ALT FOR MEGET, NÅR DU FOTOGRAFERER. DU TÆNKER FOR MEGET OG ENDER MED AT LAVE SOM HER EN REBUS, SOM VIL DU TESTE MIG.
EN DRENG MED EN SPADE I DØDNINGEDRAGT STILLET OP TIL FOTOGRAFERING 250 METER VÆK, DET MÅ VÆRE HJERNESPIN OG IKKE ET FØLELSESUDBRUD.


JEG HAR LAVET EN UDSNITSFORSTØRRELSE FOR AT VISE, AT JEG HAR FUNDET HAM, SKELETDRENGEN


JA, DU TÆNKER FOR MEGET OG SÅ BLIVER DU TUNG I RØVEN, SOM SIDDER DU PÅ EN SKAMMEL VED ET STATIV OG HAR HELE NATTEN FOR DIG.


DEN HYLER, AMBULANCEN OG SUSER GENNEM GADEN, OG PIGEN STÅR PÅ ET BEN.... JEG HAR MED EN BESKÆRING PRØVET AT FÅ HENDE UD AD BALANCE, MEN DU SKAL GØRE DET I OPTAGELSEN OG IKKE, SOM JEG, NÅR DU ER KOMMET HJEM


NEJ, DU HAR IKKE TEKNIKKEN I ORDEN, FORTÆLLETEKNIKKEN. DET HER ER HOVEDRYSTENDE OPFINDSOMHED. IDOLET LIGE I MIDTEN SOM ET LYSENDE BILLEDE MELLEM FØDDERNE, DU HAR FOR GOD TID OM MORGENEN, NÅR DU KAN FALDE I STAVER OVER DIT SPEJLBILLEDE.
DET HAR JEG IKKE TID TIL, JEG VIL MEGET HELLERE HAVE DE VIGTIGE ELEMENTER PRÆSENTERET PÅ ET FAD: RIST, SVABER, FØDDER OG SPEJLING. INGEN INDFORSTÅEDE HENTYDNINGER, INGEN INTELLIGENSPRØVE, MEN ET VISIONÆRT STATEMENT: SÅDAN VAR DET.


MEN JEG FORSTÅR GODT, HVORFOR DU LAVER TÆNKSOMME BILLEDER, FOR NÅR FØLELSERNE TAGER OVER, SÅ BLIVER DET ALSTÅ FOR ROMANTISK OG SENTIMENTALT.
ET YNDIGT KOMMODEBILLEDE MED KOMPOSITION OG ATTITUDE DER KVALIFICERER DIG SOM DEN LOKALE GÅGADES PORTRÆTFOTOGRAF. HER ER TEKNIKKEN I TOP: SAGLSTEKNIKKEN


HALLØJ, HVAD SKER DER? ET ACTIONBILLEDE AF EN SNUBLENDE BIKINI, FLOT I LINJERNE, SJOVT I MOTIV, HER FÅR JEG LOV AT VÆRE MED, MEN HVORFOR DU PRØVER AT GØRE HENDE BLØD OG LÆKKER SOM EN PARFUMEREKLAME I ET MODEBLAD, DET FATTER JEG IKKE.


HOLD DIG TIL SAGEN: HUN HAR MORGENKVALME OG GULVET ER GLAT.
VÆK MED DET FISEDE FILTER.


DET MÅ VÆRE JAKOB BRUNO, DER SIDDER DER MED SINE HERLIGHEDER OMKRING SIG; DYLAN, KAFFE OG KÆRESTE. OG EN IMAGINÆR SAXOFON MELLEM BENENE.
FLOT ARRANGERET, GODT TÆNKT. BEHERSKET KULØR, RIGTIGT LYS, GOD TEKNIK. DET ER DET PERFEKTE VISITKORT TIL EN MUSIKALSK DRØMMER.


KÆRLIG HILSEN MORTEN

Tak for kommentarerne, der er helt sikkert noget jeg kan arbejde med og vil tage med i baghovedet næste gang jeg skyder.
index / top

TALENT OG EMBALLAGE
Jeg hedder Martin Stub-Holm el-Toukhy, er 22 år og dansk-egypter.
Jeg skriver fordi jeg er i tvivl. I tvivl om hvor jeg skal hen. Det eneste jeg ikke er i tvivl om, er at jeg har lyst til at fordybe mig i fotografi. Give mig selv tid og plads til at udforske og udvikle. Spørgsmaalet er, om jeg har talentet og evnerne til at udvikle mig til at blive mere end amatørfotograf.
Varme hilsner Martin el-Toukhy

HEJ MARTIN
TAK FOR DINE BILLEDER, - OM DU HAR TALENT? JO, NÅR VERDEN STÅR STILLE, OG DU MÅ SPILLE MED ÈN FINGER, SÅ KAN DU GODT FINDE UD AF DET, SÅ MON IKKE DET ER ET SPØRGSMÅL OM ERFARING OG UDVIKLING, HVIS DU SKAL BLIVE PROFESSIONEL FOTOGRAF.


NÅR VERDEN STÅR STILLE OG DU GIVER DIG TID, SÅ KAN DU GODT. SÅ FÅR BILLEDERNE KARAKTER OG AUTORITET, DU VIRKER AFKLARET OG BESLUTSOM OG DET GIVER MENING. DU GUIDER MIG TIL EN FORSTÅELSE OG JEG LYTTER.
MEN SÅ SNART DER KOMMER ACTION ELLER PEOPLE I BILLEDET, SÅ GLEMMER DU ALT OM FARVE OG KOMPOSITION OG BETYDNING, SÅ LADER DU MIG I STIKKEN, EFTERLADER MIG MED EN PAPHIMMEL OG EN STILLESTÅENDE MODELCYKLIST TAPPET FOR LIV OG SJÆL.


OG NÅR DU FORSØGER AT GØRE FARTEN TIL MOTIV, SÅ OVERDOSERER DU EFFEKTEN, HVAD BLEV DER AF DEN AFKLAREDE GUIDE, DER INTRODUCEREDE MIG MED AUTORITET?
HER HAR JEG MERE PÅ FORNEMMELSEN, AT DU PRØVER AT LOKKE MIG, AT DEN KREATIVE EMBALLAGE GEMMER ET LIGEGYLDIGT PRODUKT.


JEG HAR FORSØGT AT FJERNE DEN HØJRØSTEDE KULØR MEN DER ER STADIGVÆK FOR MEGET WONDERLAND OVER TOGAFGANGEN.
UHA, NÅR DU ER OPTAGET AF, HVAD DER FOREGÅR I MOTIVET, SÅ GIVER DU FANDEN I BILLEDET OG MIG. USKARPT, MALPLACERET, SJUSKET, LIGEGYLDIGT, RESPEKTLØST, SIKKE NOGET ELENDIGT ROBOTFOTOGRAFI.


DET ER EN GOD IDE, AT SÆTTE SNOR I EN HUMLEBI, MEN SELVOM JEG FJERNER DET UGLY FARVESTIK, SÅ OVERLEVER DEN IKKE. HVERKEN IDEEN ELLER BIEN.

DET ER GODT DU ØVER DIG, MARTIN, MEN DU SKAL TAGE VED LÆRE AF DINE FEJL. HVER GANG DU LAVER ET BILLEDE SKAL DU KIGGE GRUNDIGT PÅ DET OG SPØRGE: ER DET MIG?
OG GIV SÅ TALENTET MULIGHED FOR AT FOLDE SIG UD.

K*HILSEN MORTEN

Tak for ærlighed og gode råd. Ja, en verden der er gået i stå findes kun på billeder, men en verden fuld af liv, bevægelse, historie og følelser er straks sværere at fange og forevige gennem linsen. Men jeg vil prøve ihærdigt at tæmme det vilde dyr :-)
Martin
index / top

DANSER MED DRENGE
Jeg er 18 år, og har opvokset i Australien hele mit liv, selv om mine forældre er danskere og vi har talt dansk altid derhjemme. Jeg vil uddannes som dokumentarist, billedkunstner eller billedkunstner i Danmark.
Jeg har haft fotografi/billedkunst i tre år i australsk gymnasie, og siden januar i år har jeg været i Danmark på højskole.
Jeg medsender nogle af mine billeder fra de sidste to-tre år, drengen på billederne er mig. Med venlig hilsen, Tom McKenzie

HEJ TOM, TAK FOR DINE BILLEDER, DU ER DA HELT SUVEREN, NÅR DET GÆLDER SEXEDE DRENGEBILLEDER, WOWW!


SÅ SMUK HAN ER! MED BLOTTET HALSPULSÅRE, LIGE TIL AT BIDE I OG ET KLÆDE SÅ TYNDT, AT DET BLOTTER BRYSTET VED DET MINDSTE PUST, HER ER DÆKKET OP TIL DET HELT STORE EVENTYR.
ET UTROLIGT SVÆRT MOTIV SOM DU MESTRER FANTASTISK, FORDI DU TROR PÅ DET. JEG KAN MÆRKE, DU BOBLER AF LYST.


MEN DET GØR DU OGSÅ, NÅR DU FANGER LYSET I EN SØJLEGÅRD MED HEMMELIGE TEGN OG FORVITRET GRAFFITI. TONERNE RESPEKTFULDE, LINIERNE BEHERSKEDE, STREJFLYSET SMUKT OG LYSTEN STOR. MOTIVET BYDER SIG TIL, OG DU NYDER SYNET.

MEN DIN BEFRIELSESBALLET ER OGSÅ FLOT. DU ER STRAM, MODIG, MUSIKALSK OG EMINENT TIL AT DANSE VISUELT, DET SER UD AF NOGET.
SMUK KOREOGRAFI OG DYGTIG DANSER.MEN PIGERNE KLARER DU IKKE, DET HJÆLPER IKKE, HUN HAR LAGT SIG I BOLCHELAND OG GIVER SLIKPINDEN ET BLOW-JOB, HUN ER IKKE TIL NOGET, OG DU GIDER SLET IKKE.


OG DET BLIVER IKKE BEDRE AF AT SEKRET FLYDER SOM GELATINE NED AD FACADEN, GRIMT LYS, DUM SPEJLING, RØDE ØRER, NÅR DU IKKE SELV TROR PÅ DET, SÅ GØR JEG HELLER IKKE.


MEN DRENGENE HER, NØGNE BAG GARDINET, DE ER RIGTIGE. DE FINDES, DE LEVER OG OM LIDT, SÅ SKER DER NOGET.
JEG FØLGER VINDUES-FORESTILLINGEN FRA GADEN, MEN BLIVER SKUFFET, HVIS JEG TROR, GARDINET BLIVER TRUKKET TILSIDE. DET GØR DET IKKE.
DU GIVER DEM LOV AT BEVARE DERES HEMMELIGHED.
K.HILSEN MORTEN

tusind tak for det hurtige svar!
jeg er meget interesseret i selvportrætter og den måde, man kan udtrykke sine idéer på, en helt særlig og personlig måde.
de billeder, hvor der er stof eller plastic over min krop, handler om den indre konflikt, der opstår, når man opdager ens sande selv. en process der involverer både smerte og ekstase. kh tom
index / top

DE MØRKE KRÆFTER
Jeg er en 18 år pige fra Færøerne og går på første året på højere handelsskole.
Jeg har altid haft interesse for fotografi, men for ca 2 år siden åbnede mine øjne virklig for en verden inden for fotografi. Der er intet jeg hellere vil være en dokumentarist, billedkunstner... MVH Herborg Lamhauge


UHYGGELIGT, SURREALISTISK, SOM KOMMER DER MYRER UD AD HÅNDEN - FORHÅBENTLIG ER DEN DØD, DEN SER OGSÅ LIDT OPSVULMET UD.
GODT PLACERET I BILLEDET MED FINGRE, DER RÆKKER UD EFTER HJØRNET, MENS KAFFEGRUMSEN DRYSSER DEROPAD.
OG FLOT, DU IKKE FORTÆLLER NOGET OM UNDERLAGET, MEN BARE LADER DET VÆRE HVIDT. HVID TOMHED OG KAOTISK UBEHAG.


SELVFØLGELIG, DET MÅ VÆRE HENDE, HEKSEN, DER VENDER LIVET PÅ VRANGEN OG FORTÆRER DE DØDE, SIKKE ET LOOK! - HENDE VILLE JEG NØDIG STØDE IND I EN AFTEN PÅ VEJ GENNEM SKOVEN.
DU ER GOD TIL AT ARRANGERE OG INSTRUERE, HENDES ATTITUDE ER RÅ, ØJENSMINKEN GROTESK, SPOTLYSET HÅRDT OG BAGGRUNDEN GRÅLIGGRUMSET. DER ER EN GOD KONTRAST MELLEM LYS HUD OG RÅT MILJØ, SØD PIGE OG LED BITCH.
MEN DET ER OGSÅ ET HUMORISTISK BILLEDET, EN FLIRTEN MED DE MØRKE KRÆFTER, DER FINDES I ENHVER.NÅ, SÅ KOM JEG NED PÅ JORDEN OG TÆNKER, DU HAR TAGET KAMERAET UD I STRAKT ARM OG TRYKKET AF.
ALT ANDET END EN BITCH ER DU, SOM DU PUTTER DIG I ARMY-COATEN OG SMILER MED ØJNENE. SØDT, SMUKT OG VELEGNET TIL MOSTER HILDURS KAMINHYLDE.
SÅDAN VIL HUN GERNE MINDES DIG, NÅR DET ER LÆNGE SIDEN, DU HAR RINGET.


FLAG, BY OG KAPRONING I PERFEKT KOMPOSITION, ER DET MÅLLINJEN DE KRYDSER?
DU ER PÅ DET RIGTIGE STED PÅ DET RIGTIGE TIDSPUNKT, OG JEG FÅR FYLDIG INFORMATION. EN LÆKKERBIDSKEN FOR DEM, DER LÆNGES TILBAGE TIL ØERNE EFTER ÅR PÅ ET INDELUKKET EU-KONTOR.
DU ER GAVMILD OG GIVER DEM, HVAD DE VIL HAVE, MEN JEG VIL HELLERE SE, HVAD DU VIL HAVE. HVAD DU VIL VISE, HVAD DU FORESTILLER DIG OG HVEM DU ER.


ER DU VEMODIG SENTIMENTAL SOM ET POSTKORT? ER DU EN HENRIVENDE SKØNHED? ER DU FREDFYLDT OG HENGIVEN? ER DU VARM OG STILFÆRDIG?
NEJ, MEN DU GIVER MIG, HVAD DU TROR, JEG VIL HAVE.
DET SKAL DU IKKE, DET ER DIG, JEG VIL HAVE.
BITCHEN I DIG, DINE MØRKE KRÆFTER, FEJLENE, TVIVLEN, KAN DU OGSÅ VÆRE GRUSOM?
JEG VIL VIDE, AT DU IKKE ER PERFEKT, FOR SÅ KAN JEG SPEJLE MIG I DIG.

TAK, HERBORG, FOR DINE Ø-BILLEDER KM**

1000 tak for din dejlige kritik. jeg vil prøve at arbejde mere på at få mere, hvad jeg vil osv, som du siger, frem i billederne. mvh Herborg
index / top

FOTOGRAFISKE DRAGER
jeg er 18 år og går i 3g på HTX.
jeg har været glad for at tage billeder i et stykke tid, og det er det bedste jeg ved. så hvis du gider kigge på de her og give lidt råd, ville jeg blive meget glad. det virker som om, du ikke lægger skjul på, når der er noget, som er forkert, det kan jeg godt lide.
zak

HEJ ZAK, TAK FOR DINE ENKLE, LEGENDE BILLEDER, DU ELSKER STRAMHED OG PROPORTION OG KASTER DIG IKKE UD PÅ FOR DYBT VAND.


SPÆNDENDE, KONCENTRERET KILE MED RØD MANKE, ELLER ER DET VARMESKJOLDET, DER ER RØGET PÅ RUMFÆRGEN?
DU SÆTTER NOGET IGANG OG GIVER PLADS TIL FANASIEN, DEN LILLE HVIDE ORM PÅ SPIDSEN, ER DET STEDET HVOR DET KILDER ELLER DEN BLINDE PLET?


PARTIKELACCELLERATOR, ER DET VIRKELIG SANDT, AT DU ER UNDER JORDEN I CERN? DER ER I HVERT FALD FART PÅ ELEKTRONERNE.
MEN DET ER KUN FORDI, DET ER ET VIDENSKABELIGT ANLÆG, AT DU FÅR LOV AT LADE PERSPEKTIVET DRØNE DERUDAD SOM ET PROJEKTIL. VAR DET EN METROTUNNEL, MÅTTE DU SÆTTE FARTEN NED.


STUDIE I CYKELTUR, ENKELT, PRÆCIST OG VELKOMPONERET.
UTROLIGT AT DU KAN HOLDE CYKLEN STILLE I DEN FART, ELLER DU KØRER MÅSKE I FRIHJUL NED AD BAKKE?


DET VAR LIGE HVAD JEG TRÆNGTE TIL, DET SYDER OG BOBLER, OG SÅ ER DET BARE EN VANDSTRÅLE I NÆRBILLEDE.
MEN LYSET SKAL KOMME FRA VANDET OG IKKE FRA KAMERAET, DET BLIVER FOR MEGET ET JEG-KIGGER-PÅ-VANDET-BILLEDE, OG DET DUER IKKE. CENTRUM FOR OPMÆRKSOMHEDEN SKAL VÆRE PLETTEN, HVOR STRÅLEN RAMMER NED I SUPPEN.


NOGET I DEN RETNING, SÅ DET KAN VÆRE BÅDE VULKAN OG TURNADO.


DET ER MED DINE BILLEDER SOM MED EN DRAGE, VI LEGER, DET ER NOGET ANDET, END VI GODT VED, DET ER. HELST NOGET STORT OG FARLIGT.
DRAGEN HER ER NU GANSKE HARMLØS, NÆSTEN USYNLIG. MEN DIAGONALEN ER HARMONISK OG DER ER PLADS PÅ HIMLEN TIL AT LOOPE OG BASKE MED HALEN, SÅ HELT DÅRLIGT ER DET IKKE.

FLYV VIDERE MED DINE FOTOGRAFISKE DRAGER, ZAK, MEN GØR DEM GERNE FARLIGERE, HVIS DU VIL HAVE MIG TIL AT LEGE MED.
K.HILSEN MORTEN

Cern er det nu ikke, desværre, men en varmetunnel der strækker sig under København. Tak for dine kommentarer, især det med vandet, det havde jeg ikke tænkt over. Jeg vil prøve at lege lidt farligere.
Mvh zak
index / top

HOLDER PÅ HEMMELIGHEDEN
Jeg startede med at tage billeder, da jeg fik mit første spejlrefleks kamera i 15 års fødselsdags gave. Jeg er nu 17 år og har så mange billeder, jeg ikke ved, hvad jeg skal stille op med. Har valgt fem billeder fra min tur til Dubai.
VH Veronica

TAK FOR DINE STEMNINGSFULDE BILLEDER FRA EN FREMMED KULTUR. DET ER SMUKT, AT DU REFLEKTERER OVER, HVAD DU SER, OGSÅ SELVOM DU HOLDER DIG BESKEDENT I BAGGRUNDEN.


DU SIDDER MED I KREDSEN AF BEDUINER ELLER LIDT VÆK, FORDI DU ER KVINDE. IMELLEM JER ER ET VANDLØB AF SAND, DISTANCEN ER MENINGSFULD OG USKARPHEDEN FÅR SANDET TIL AT BØLGE SMUKT. 
UDTRYKKET I HANS ANSIGT ER MEDITERENDE, KARAKTERFULDT, MEN HVAD ER DOG DET, DER FLAGRER UNDER KJORTLEN, SOM ET PAR SKRÆMTE ØRKENÆNDER?


FASCINERENDE SØJLE AF HVID SANDSTEN, SOM GROR DEN OP AF KLIPPEN, DU ER RESPEKTFULD OG GIVER DIG TID. IAGTTAGER DE FREMMEDE PÅ HUG OG BYGGER VIDERE PÅ DEN STØVEDE RUIN. SMUKT SET OG FORMET, MEN HAN MÅ ALTSÅ IKKE, DEN TOPMAVEDE ARABER, KIGGE I KAMERAET OG SIGE
- VELKOMMEN PÅ TOPPEN, TURIST!
SÅ FORDUFTER MAGIEN OG DEN HVIDE KJORTEL BLIVER TIL EN FJOLLET NATSKJORTE.


I ET RUM SÅ STORT OG PRÆGTIGT BLIVER MAN LILLE OG STILFÆRDIG, IKKE UNDERLIGT, DU KIGGER DIG LYDLØST OMKRING. 
MEN AT DELAGTIGGØRE ANDRE I EN KUPPELS BETYDNING OG EKKOET MELLEM SØJLER OG UDSMYKKEDE VÆGGE ER EN UMULIG OPGAVE I ET FOTOGRAFI, SÅ DET ER FORSTÅELIGT AT DU RETTER OPMÆRKSOMHEDEN MOD DEN SORTE, SIDDENDE SKIKKELSE. BARE ÆRGERLIGT HUN STJÆLER AL OPMÆRKSOMHEDEN.


MEN HER ER DET KVINDEN, DET HANDLER OM, OG VED AT SE HENDE FORFRA I DEN MIDTERSTE PORTAL OG BAGFRA UDE I SIDEN, GØR DU OPLEVELSEN MUSIKALSK OG BILLEDET LEVENDE. LYSET ER SMUKT, TONEN SART OG FORTÆLLINGEN VIGTIG FOR STEDET.


SIKKE EN TUR, DU HAR HAFT, SOM REJSTE DU ALENE. 
DEN RØDE NØDHJÆLPSKASSE FORBLIVER LUKKET. DEN HOLDER PÅ HEMMELIGHEDEN OG FORHOLDER SIG TAVS. 
MEN EN DAG, VERONICA, SÅ SPRÆNGER DU RAMMERNE OG GØR DEN TIL ET FESTFYRVÆRKERI AF ENERGI OG KRAFT. DRISTIGHEDEN SKAL NOK KOMME.
TAK FOR SYNET MORTEN
index / top

SPRÆNGFARLIG
Hej Morten Bo
Jeg har taget billeder gennem flere år og skriver for at få vejledning og råd til, hvordan jeg kan arbejde videre og udvikle mig - jeg tænker især på at arbejde mere fokuseret med serier og temaer. Jeg er atten år.
På forhånd tak Thomas Karlsson

HEJ THOMAS, TAK FOR DINE BILLEDER, DER ER FART PÅ, DET SER RIGTIG GODT UD. 
HVIS DU VIL UDVIKLE DIG FOTOGRAFISK, SKAL DU GÅ VIDERE I NOGLE AF DE MANGE FORSKELLIGE FOTOGRAFISKE RETNINGER, DU HAR VIST.
FLERE MENNESKER END DIN SØSTER/KÆRESTE. MERE LYSMALERI END ET HJERTE. MERE SLUMESTETIK END ET HUL OG NOGLE KABLER.
ALLE DINE BILLEDER ER OVERSKRIFTER - SÅDAN - GANGGG!!
NÅR DU HAR ARBEJDET I LÆNGERE TID, FINDER DU UD AF, AT DER ER EN HEL VERDEN GEMT I LYSMALERI - - OG MENNESKEBILLEDER - - - OG NEDRIVNINGSSLUM.
MEN JEG VED DET GODT, NÅR MAN ER 18, ER MAN BANGE FOR AT KOMME TIL AT KEDE SIG, SÅ SKAL HELE VERDEN OPDAGES INDEN WEEKENDEN.
DU KAN SAGTENS SPRINGE FRA DET ENE TIL DET ANDET FOTO - FILM - SKIFTE GENRE OG KAMERA HVER UGE OG VENTE MED AT BLIVE DYGTIG, DET GØR IKKE NOGET.
DU ER VELKOMMEN TIL AT SENDE LINKS TIL BILLEDER, HVIS DU ER I TVIVL OM NOGET, ELLER DU BARE VIL VISE, HVORDAN DET GÅR.
K*HILSEN MORTEN

Mange tak for dit svar!- jeg vil prøve at gå videre med nogle af temaerne, synke dybere ned i dem. Jeg tænkte også på at prøve at tage nogen opgaver op (enten fra fata.dk eller selvopfundne).
Jeg kan tydeligt mærke den verden, der ligger gemt i fotografiet, men det er svært at få hul ind til den. Men det er selvfølgelig det øvelse er til for. Og fordybelse.
I hvert fald må blod på tanden være første skridt

DU MÅ MEGET GERNE SENDE BILLEDER NÅR DU HAR LØST EN OPGAVE, HVIS DU HAR BRUG FOR FEED-BACK. KM*

Hej Morten- jeg har arbejdet med et par forskellige temaer siden vi skrev, blandt andet tog jeg opgaven "før bomben springer".
Især i den forbindelse var der en ting jeg har svært ved, og som jeg ville høre om du har et råd til: Det er at tage billeder af mennesker i offentligheden, som for eksempel på hovedbanegården hvor jeg tog hen. Det føles grænseoverskridende at fotografere folk uden at de er indforståede med det, men på den anden side nytter det jo ikke at snakke med alle de mennesker der nu måtte befinde sig der.
Har du et råd til det, eller hvordan plejer du at gøre?
Hilsen Thomas


HEJ THOMAS
DIT BILLEDE AF TOGET ER KNALDGODT, DET SITRER AF SPÆNDING, UVENTET SPÆNDING. SMUKT SOM DU HAR TRUKKET FARVE UD OG KOMPONERET DET.
HVAD VILLE DU RÅDE EN LÆGESTUDERENDE TIL, DER IKKE KAN FÅ SIG SELV TIL AT STIKKE NÅLE I ANDRE MENNESKER OG FÅR KVALME VED SYNET AF BLOD?
ØVELSE, ØVELSE OG SELVKONTROL.
K*HILSEN MORTEN
index / top

BILLEDER MED BID
Hej Morten Bo. Jeg er en pige på 19 år der har fotograferet i godt 2 år nu. Jeg har ikke nogen speciel erfaring, andet end jeg prøver at have mit kamera med overalt. Håber du har tid og lyst til at give mig et par gode råd.
Mvh Amalie Vestergaard Olsen

HEJ AMALIE, TUSIND TAK FOR DINE SPÆNDENDE BILLEDER, DU HAR BLIK FOR DEN GODE HISTORIE OG SANS FOR AT SKABE OPMÆRKSOMHED.


DET ER STÆRKT, SYMBOLSK OG VISUELT. SKÆGSTUBBE OG HVIDE TÆNDER, TO KRYDSENDE DIAGONALER, SKARP SKYGGE OG ÅBEN BILDØR, JEG KAN HØRE LAKKEN SPRINGE OG TAGET KNASE OG ER IKKE I TVIVL OM HENSIGTEN: DET ER ORDENSMAGTEN OG IKKE EN LEGETØJSBIL, HAN SÆTTER TÆNDERNE I.


MEN NÅR DET KOMMER TIL AT AFLIVE DE PIBEKRAVEKLÆDTE, SÅ ER DU IKKE NÆR SÅ SKARP. PISTOLEN ER IKKE LADT OG DEN HELLIGE SKRIFT, KEDSOMMELIGE GULDBOGSTAVER. 


DEN ER GO' KONTRASTEN MELLEM GROV UBARMHJERTIG ASFALT OG BLØD TRAFIKDRÆBT EGERN. SMUKT AT DEN PELSEDE KUN FYLDER EN LILLE DEL AF BILLEDET, OG AT BLODET BLOT ER ANTYDET, SÅ DET BLIVER ET TRAFIKBILLEDE OG IKKE ET MEDLIDENHEDSBILLEDE.


OG HVOR ER DET SPÆNDENDE, NÅR DU FORSØGER DET SAMME MED EN KJOLE PÅ GRÆSSET. 
DET ER SVÆRT, FOR HER ER DER INGEN HISTORIE BUNDET OP PÅ DET FLAGRENDE TEKSTIL, MEN JEG HAR SAMME FORNEMMELSE, AF AT NOGET ER PÅ SPIL. KJOLEN ER LYNET OP, DEN ER FIN, LET OG OM LIDT ER DEN VÆK.
MEN GRÆSSET ER UBEKYMRET, HOLDER PÅ SINE VISNE BLADE OG LADER FESTLIGHEDEN BLÆSE VIDERE.


MEN HER ER DER INGEN VIND, DET GØR DET KEDELIGT, TUNGT. DU PEGER PÅ ET BLAD OG SIGER:  MOR - SE! 
MEN DET ER BARE ET VISSENT BLAD MIDT PÅ BROSTENEN UDEN HISTORIE, UDEN LEG ELLER DRØM. UDEN MENING ELLER PROTEST.


MEN HER ER DER FORTÆLLING, EN FORTÆTTET SPÆNDING AF NAT OG UDRYKNING. FED FLASH, FLOT FARVE, GODE STRIBER, DEN SPÆRRER TRAFIKKEN, POLIBUSSEN, MIDT I FODGÆNGERFELTET, SÅ JEG MÅ STOPPE OP.
JEG VED IKKE HVAD, DER ER SKET, MEN NOGET ER DER SKET, DET KAN JEG SE. 
ET BILLEDE AF UVIS VENTEN, MENS JEG LYTTER EFTER TRIN OG RÅB.


NÅ JA, SÅDAN ER DET JO AT VÆRE FOR UNG TIL AT RYGE OG FOR DUM TIL AT LADE VÆR'. 
MEN DU KOMMER ALTSÅ TIL AT SMAGE AF ASKEBÆGER, HVIS NOGEN SKULLE FÅ LYST TIL AT KYSSE DIG.
NEJ SMID SMØGEN OG BRUG LÆBERNE TIL NOGET FORNUFTIGT.

K*HILSEN MORTEN

Jeg har vżret rigtig glad for dine kommentarer - der både er bekræftende og kritiske. Derfor har jeg valgt at sende en række billeder endnu en gang.
Mvh Amalie Vestergaard Olsen. ╩

HEJ AMALIE, SPÆNDENDE SOM DU UDVIKLER DIG, HER ER LIDT MERE OVERLADT TIL MIG, DER KIGGER, DET KAN JEG LI’
DU ER IKKE SÅ ANMASSENDE DENNE GANG, VIL IKKE BESTEMME DET HELE, MEN LAVER ET UVANT SCENERI, SOM KAN INSPIRERE MIN FANTASI OG GIVE DRØMMEN VINGER.


DEN INDLYSENDE DUMMERIK, DER HAR TAGET STOLEN MED PÅ STRANDEN ELLER DEN TOSSEDE TØS, DER SPADSERER PÅ SKINNERNE, FÅR MIG TIL AT DVÆLE ET SEKUND OG SPØRGE MIG SELV, OM DET ER MIG, DER ER GAL PÅ DEN?
NÅR BÅDEN KAN LIGGE FOR ANKER MIDT I BUGTEN, HVORFOR KAN MENNESKET SÅ IKKE, PÅ STRANDEN?
STRAMME I KOMPOSITION, ENKLE I KULØR: RØD HUE, GUL MASKE, SORT TØJ.


NÅR BILLEDERNE ER GODE ER DET FORDI DE GIVER MIG LYST TIL AT SE VERDEN PÅ HOVEDET. OG LIVET PÅ VRANGEN.


FAMILIEN PÅ VÆGGEN OG SPEJLÆG PÅ BRYSTERNE, JA, HVORFOR EGENTLIG IKKE?

M*

index / top

BALLER OG DILLER
Jeg har fotograferet i lidt under et år og startede efter en helt spontan idé om at jeg ville tage billeder. Siden er begejstringen for foto steget betydeligt.
Mvh. Mads Thomsen.

HEJ MADS, TAK FOR DINE MEGET - MEGET FORSKELLIGE BILLEDER.


DER ER NOGET I HANS UDTRYK, SOM ER INTERESSANT. SOM OM HAN TVIVLER ELLER FORTRYDER.
SPÆNDENDE AT SOLEN GIVER HAM EN LUSSING, MEN ÆRGERLIGT AT HAN SKAL HAVE EN ØL I HÅNDEN, DET FÅR ALVOREN TIL AT FORDUFTE, OG UDTRYKKET TIL AT BLIVE SNALDRET SOM EN FORMIDDAGSBRANDERT.


HVAD SKAL JEG MED DOG MED HAM, SPEJLEKRUKKEN MED DE RØDE ØRER, BUKKER HAN SIG NED FOR AT SE SIG SELV I OPTIKKEN? 
NEJ, DET ER IKKE ET BILLEDE, DER ER VÆRD AT GEMME ELLER VISE FREM.


RO, KONCENTRATION, SMUKT LYS, GOD SPEJLING. 
HÆNDERNE I CENTRUM, INGEN FORSTYRRENDE BAGGRUND, NU KAN MUSIKKEN BEGYNDE. 
MEN NÆSTE GANG SKAL DU TAGE ET BILLEDE, AF AT MUSIKKEN SPILLER.


ELENDIGT, FJOLLET, ER DET DE FORLORNE CIGARETTER, DER ER SJOVE, ELLER ELSKER DON PEDRO BARE AT BLIVE FOTOGRAFERET?


SÅ ER DER MERE BILLEDE I HAM HER, SKÆVERTEN. DER ER NOGET FORVOKSET BARNLIGT OVER HANS HOLDNING. 
ANSIGTET I  PROFIL OG BRYSTET EN FACE, MED ENKLE MIDLER OG ROLIG BAGGRUND FÅR DU FORTALT NOGET TYPISK OM AT VÆRE TEENAGER:
FOR AT KUNNE VÆRE I KASSEN MÅ HAN LÆGGE HOVEDET PÅ SKRÅ.


MEN DEN SYMBOLIK ER ALTSÅ FOR TUNG, HANRAJ BLIVER HAN IKKE AF AT FÅ ET TROFÆ I NAKKEN. DER SKAL MERE END ET PAR BUKKETAKKER  OG EN SNERPET MUNDVIG TIL AT OVERBEVISE MIG.


MEN DET HER ER STÆRKT, DYNAMISK, DRAMATISK. FLOT I KOMPOSITION, DRISTIGT I LYSET.  DER ER KONCENTRATION I BLIKKET OG STØD I KØEN. 
DU BRUGER FLASHEN RIGTIGT, FÅR BALLERNE TIL AT LYSE OG BAGGRUNDEN TIL AT FORSVINDE. 
OG DET BEDSTE ER, AT JEG FÅR LOV AT VÆRE MED. DET ER MIG, DER FÅR KUGLERNE TIL AT TRILLE.


MEN FRI MIG FOR SÅDAN EN GANG DILLERTANTISK LAVKOMIK, DET ER IKKE SJOVT.  LOUSY FLASHET, DÅRLIGT SPILLET, UMULIGT FOTOGRAFERET, STOP DET I LOKUMMET OG SKYL DET UD.
HILSEN MORTEN

Hej igen! Tusind tak fordi du tager dig tid til at kigge på mine billeder. 
Der er sjovt, de billeder jeg bryder mig bedst om, sabler du ned, og de jeg ikke regner for noget, virker du begejstret for. 
Jeg kan sagtens følge dig i din kritik. Jeg fortrød faktisk at jeg havde sendt toiletbilledet, men der var det jo for sent at fjerne det.
Mvh. Mads Thomsen

DET ER KLART, DU BEDST KAN LIDE DE AKTIONPR«GEDE, HVOR DU RABLER EN MASSE AF DIG. MENS JEG V«LGER DEM, HVOR DU IKKE SIGER MERE, END DU MAGTER. DU SKAL SELVFØLGELIG GÅ VIDERE MED DIT╩SNUBLEFOTOGRAFI ╩OG BARE BLIVE DYGTIGERE.╩
GO' FORNØJELSE! M*

Det vil jeg ogsî, helt klart! Jeg takker igen for kritikken, det er fedt at høre det sort på hvidt uden filter.╩Mvh. Mads Thomsen╩
index / top

LANGT TIL ÅRHUS
Hej. jeg er 21år og vil gerne begynde på Journalisthøjskolen i Århus som fotojournalist.HEJ, TAK FOR BILLEDERNE!
DU JAGTER TOMHEDEN, MEN DER SKAL MERE KØD PÅ FORTÆLLINGEN.
TRÆD I KARAKTER, STÅ IKKE BARE PÅ FORTOVET OG FYR FLASHEN AF. TAG STILLING TIL DET, DU SER.
DU SER DET OVERDIMENSIONEREDE SMILENDE KVINDEIDEAL OG HAR EN GOD HISTORIE I ÆRMET, MEN DU TALER SÅ LAVMÆLT, AT INGEN HØRER DET, OG DEN FORBIPASSERENDE AF KØD OG BLOD FORSVINDER I MÆNGDEN.
VIL DU TIL ÅRHUS SÅ, MÅ DU TURDE LIDT MERE. OG RÅBE LIDT HØJERE.
K*HILSEN MORTEN
index / top

FART OG FJANT
Hej
Jeg er 28 år gammel og kommer fra Bulgarien. Jeg har boet i Kbh i snart 8 år og taler flydende dansk. Jeg vil meget gerne arbejde professionelt som dokumentarist, billedkunstner og er mega motiveret.
Mariya PepelanovaHEJ PEPELANOVA
TAK FOR DINE MANGE BILLEDER, DER ER NOGLE RIGTIG FINE IMELLEM, SMÅ STILFÆRDIGE IAGTTAGELSER OG STEMNINGSFULDE REJSE BILLEDER.
DU ER NYSGERRIG OG DET SMITTER. HVAD LAVER HAN DOG, DRENGEN FOR FODEN AF TRAPPEN? ELLER KRANERNE I HAVNEN?
DU TILTRÆKKES AF DET MYSTISKE OG RØBER IKKE, HVAD MENINGEN ER, DET KAN JEG LIDE. FOR JEG VIL IKKE HAVE NOGET AT VIDE, MEN HAVE LOV SELV AT GÅ PÅ OPDAGELSE.
DIN SIKRE, HARMONISKE KOMPOSITION GIVER RO I BILLEDERNE, TID TIL AT DVÆLE.


OG HER ER DER SÅ KOMMET FART PÅ TOGET OG FJANT I BLIKKET. FORNEMMELSE AF STORMVEJR OG FART, AF FORSKRÆKKELSE OG KRAM, DER ER LYD I DE BILLEDER, OG JEG NYDER DIN MUSIK
HELD OG LYKKE MED KARRIEREN MORTEN

Hej Morten, jeg blevet SÅ glad, da jeg checkede min e-mail i dag og læste din╩ mail og din kritik på mine billeder. Tusind tak for det!!!
P.S. Har købt et nyt camera og har taget et par flotte billeder - synes jeg selv :)
Kh Mariya Pepelanova
top

INDEX 

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12